"Vähän erilainen maantietopaketti. Tästä kirjasta selviää muutama totuus belgialaisista, Hollannin rumimmasta kaivoskaupungista, Saksan byrokratiasta ja Maastrichtin mongerruksesta. Suorat sanat lauotaan hollantilaisten elämälle vieraista etunimistä, rakennusten laadusta ja humppahiteistä. Mutta löytyy myös paratiisimainen laakso, jonka hiljaisuudessa kuuluu vain se ääni, kun lehmä riipii turvallaan ruohoa maasta. Kaiken ohessa henkilökohtaista tilitystä, pätkätyöläisen arkea, hulvatonta huumoria ja huomioita popmusiikista."


Sitä menee Hollantiin ja alkaa puhua hollantia

Pokkarini sekä e-kirjan voi tilata useista nettikirjakaupoista suoraan kotiin.

 

Kirjani valmistetaan Books on Demandilla digitaalisena tarvepainatuksena kirja kerrallaan, tilauksen mukaan. BoD:n kirjakauppa toimittaa kirjat Euroopan maihin kotiovelle. Myös e-kirja löytyy BoD:n omasta nettikaupasta:

Books on Demand

 

Amazon on myös kansainvälinen toimija:

Amazon

 

Adlibris toimittaa Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan:

Adlibris

 

Suomessa asuville lukijoille kanavia on runsaasti näiden lisäksi. Edullinen vaihtoehto on tilata kirja Suomalaisen Kirjakaupan lähimpään toimipisteeseen.

Suomalainen Kirjakauppa

 

Ja muita:

Akateeminen kirjakauppa webshop

Booky

Elisa kirja e-kirja

Ellibs E-kirjakauppa

Nextory e-kirja

Kobo

 

Storytelissä on e-kirja myös.

Lisää löytyy googlettamalla. 

E-kirja myös Apple Books-sovelluksessa.
Kirja löytyy useista kirjastoista kautta maan.

Alla Instagramissa julkaistu Haagan Kirjastojen työntekijän Sarin kirja-arvostelu!


Lukunäytteitä videolla! Esittelen kolme kokonaista lukua.


Arvostelukappale
Lehdistö, kirjabloggaajat ja -instaajat! Books on Demandilta voi pyytää arvostelukappaleen kirjoistani. Lähetä tilaus haluamastasi kirjasta osoitteeseen lehdisto@bod.fi 


Video kirjan julkkareista Amsterdamista, Hotel des Arts, 7.11.2021. Haastattelu ja esittely ja mukava tunnelma.


Kirjani löytyvät myös GoodReadsista!


Käyn läpi kirjan suuria teemoja myös Hollanninhippiäinen-blogini artikkeleissa.

Kuinka ulkomaalainen sopeutuu uuden asuinmaan työelämään? Aloitin pohjalta, huonolla kielitaidolla ja ilman verkostoja. Kirjassa näkyy enemmän survival-taistelun oloinen kuva todellisuudesta kuin mitään ruusuista. Lue artikkeli tästä linkistä: "Hemmetin kielipuoli - työnhakijana ulkomailla".

 

Entä kaupunkilaisen identiteetti maaseudulla? Vaalsissa asuin kirjan tapahtumavuosina häikäisevän kauniiden vihreiden laaksojen keskellä, mutta silti isoissa kaupungeissa viehättää jokin. Olen kerrostalon kasvatti. Lue artikkeli tästä linkistä: "Oletko landeihminen vai stadi-ihminen?"


Kirjatraileri YouTube-kanavallani:


Minua haastateltiin Aamupostiin. Vertailen haastattelussa Suomea ja Hollantia ja valaisen muutamia vaikutelmia ja eroavaisuuksia. Jutun voi lukea diginä näköislehdestä tästä linkistä.