Syntynyt 1974, kasvanut Hyvinkäällä, opiskellut Helsingissä, muuttanut 1996 Bonniin Saksaan, muuttanut 2001 Vaalsiin Hollantiin, muuttanut 2008 Venrayhin Hollantiin. Magistra Artium eli filosofian maisteri, pääaineena germanistiikka. Naimisissa hollantilaisen miehen kanssa.

Ensin yritin taidekouluun  eli pyrin tasan kerran Taideteollisen korkeakoulun graafisen suunnittelun linjalle, jonne otettiin 3% hakijoista. Eihän se hyvin mennyt. Tartuin Plan B:hen ja pääsin pitkän saksan lukijana opiskelemaan germanistiikkaa Helsingin yliopistolle. Kielitaitoa auttoi myös lukiossa käyty kielimatka Saksaan eri maalaisten nuorten kanssa. 

Muutin Saksaan silloisen saksalaisen poikaystäväni luo ja hoidin maisterin opiskelut loppuun Bonnissa. Erinäisten opiskelijaduunien jälkeen päädyin lähinnä siisteihin toimistotöihin, joissa tekstinkäsittely- ja kääntämistaitojani tarvittiin. Olen viihtynyt kansainvälisissä firmoissa, vaikkakaan opintojeni tuloksella en tee mitään kovin konkreettista työelämässä.

Hollantiin muutettuani opiskelin oppisopimuskoulutuksella kultasepäksi. Sain sivutienestejä korujen korjauksilla muutamina vuosina, mutta ei se ammatiksi kasvanut. 

Intohimoni on kuvataide ja kirjoittaminen. Olen onnellinen aina, kun saan editoida tekstejäni. On hienoa, että nyt pääsen asiaan, hiomaan runsaista päiväkirjamuistiinpanoistani kirjoja ja julkaisemaan niitä oman pääni ja suunnitelmani mukaan indiekirjailijana.

Arkielämästäni kirjoitan Hollanninhippiäinen-blogia, tervetuloa seuraamaan!