Tadaa ja tädää!

No nyt! Ja sitä on odotettu. E-kirja esikoiskirjastani "Sitä menee Hollantiin ja alkaa puhua hollantia" ilmestyi vihdoin. Päivitin myyntipaikat ja linkit tuohon etusivulle.

 

Kaksi viikkoa tarkoitti oikeasti neljää viikkoa. Väliin tuli vähän joulunpyhää ja ruuhkaa... Mutta lopulta se on siinä.

 

Kaikkeen muuhunkin tavaran toimitukseen on kyllä tullut sekä joulunpyhät että nettikaupan ruuhkautuminen väliin. Esimerkiksi omat ensipainokseni eli muutama kappale fyysistä kirjaa jumittavat neljättä viikkoa DHL:llä eivätkä suostu tulemaan minulle perille. Vähäks ärsyttää. Sanalla sanoen. Törkeetä touhua. Milloin oi milloin postien ja kuriirien toiminta normalisoituu tässä maailmassa ja lähetykset alkavat taas kulkea odotusten mukaisesti?

 

Höhh, e-kirjan konvertointi on tosin onnistunut eliminoimaan pari pokkarissa näkyvää tavutusohjelman tekemää tavutusvirhettä, mutta toisaalta e-kirjassa on pari uutta oman laistaan tavutusvirhettä eli puuttuvia viivoja sanoissa, joissa sellainen kuuluu olla. Kaikki on sit hei sen robotin syytä eikä mun. Kirjoitin alun perin ihan oikein. Kyllä kirjoitin. Huomioin tämän ilmiön sitten seuraavassa romaanissa taittoa tehdessä.

 

Tuskin uskalsin avata e-kirjan ja katsoa, tuliko siitä nyt ihan paska... melkein liikaa hermoille. Mutta hyvä siitä tuli.

Write a comment

Comments: 0