Kansi on olemassa!

Kansi valmistui ja olen iloinen ja helpottunut. Sinne lähti nyt toimeksianto koko kirjasta, kun tämä viimeinen elementti saatiin kohdilleen. Painettu koekappale on seuraava askel, jota odotan.

 

Ei se ihan huono ollut joutua odottamaan kantta jonkin aikaa, koska lopullisen tekstin luovuttamisen hetken lähestyessä päätin tsekata sen vielä kerran. Vika mahis tehdä muutoksia. Ja eikö sieltä löytynyt vielä 2 puuttuvaa kirjainta. Tekstin olen oikolukenut varmaan 70 kertaa, ja vielä on virhe. Uskomatonta, mihin ihmisen mieli kykenee...

 

Ja pari asian selkeytystä, toistuvien sanojen karsimista ja ilmaisun parantelua änkesin sinne vielä. Nyt se on siinä. Vaikka odottelulla tämä prosessi jatkuukin, niin olo on todella hyvä, kun paketti on kasassa.

Write a comment

Comments: 0