Melkein valmista!

Väännän ja väännän. Miten aina on se, että kun ison projektin maaliviiva häämöttää, se viimeinen kynnys ja vaihe nousee yhä korkeammaksi vuoreksi, jonka yli onkin melkein mahdoton päästä. En ihan vieläkään tajunnut ajatella loppuun kansikuvan toteuttamisen  vaihtoehtoja, rajoituksia ja päätöksiä, vaikka luulin kaiken olevan reilassa. Mutta ehkä se nyt saadaan kuntoon muutaman sähköpostiselvittelyn jälkeen.

Toisaalta mulla on liian tarkka visio kannesta tehdäkseni erittäin suuria myönnytyksiä, jotta se puserrettaisiin valmiiseen perusmalliin, mutta toisaalta multa puuttuu kaikki kunnolliset grafiikan välineet ja taidot tehdä se oikeasti itse. Ja kolmanneksi en taas halua maksaa ihan omaisuuksia täysin kustomoidusta ratkaisusta. Toivon että kultainen keskitie toimii ja se, minkä itse sain aikaan, kelpaa elementiksi.

Mulla on jo ISBN-numero kuitenkin. Sille voisi jo juoda pullon samppanjaa. Huh huh.

Ja tekstiin tein ihan viimeiset parannukset. Huvittavaa ja niin totta tämä, että luulee olevansa valmis ja tiedoston nimi on ”final” – ja muutosten jälkeen ”final final”. Kuukausien jälkeen se on ”oikeesti ihan vika final” jne.

Write a comment

Comments: 0