Jyrään eteenpäin

Ulos kaapista sikäli että laitoin nettisivun julki ja loin myös Facebook-sivun.

Aika täysillä mä nyt painan kuin panssarivaunu. Se oli nyt puskettava tämä polku läpi, että sai nämä kaksi asiaa julki. Yritin pitää taukoa ja jättää prosessin nettisivun kohdalle odottamaan, mutta tuli sellainen olo, että miksi pysähtyä, mun on saatava nyt samantien molemmat asiat hoidettua. No hoidin sitten.

Koska onhan se tosiaan päästävä eteenpäin tästä nettikikkailusta ja palattava editoimaan tekstejä eli valmistamaan niitä oikeita kirjoja.

Voi olla, että olen tyhmä ja naiivi, mutta se on kumminkin vakaumukseni, ettei mulla ole mitään hävittävää. Sen verran on keski-iän kriisiä, että se hoputtaa toimimaan, että en elä ikuisesti. En halua jäädä katumaan sitä, etten uskaltanut julkaista. Haluan toimia nyt kun vielä mahdollisuus on.

En voi jäädä elämäni odotushuoneeseen loppuiäkseni, koska siellä en halua sitä viettää. Haluan saada nämä kirjat tehtyä, ja ties mitä sen jälkeen keksin. Tämä on kuitenkin sellainen elämäntehtävä, joka on mun suurin saavutus.

Kyllä mulla aika tukeva itsetunto on, se, että mielipide on ihmisen mielipide, mutta ei se estä mua tekemästä mun vision mukaan. Kenelläkään muulla ei ole mun visiota. Vain mä voin totetuttaa mun unelman ja esittää mun näkemyksen mun tyylillä.

Mulla on ollut jo ainakin 15 vuotta sellainen perspektiivi-ajatus kuin Nina Hagen. Että okei, on olemassa sellainen hahmo kuin Nina Hagen, joka paskat välittää. Sitä juhlitaan ja se on rajusti oma itsensä, kyselemättä keneltäkään lupaa. Se luo aivan uuden lookin ja tavan, ja täysin häpeilemättä. Se on johtaja, se on idoli, sellaista ei ole toista. Se on itsestäänselvän itsevarma ja tekee ennenkuulumattomia asioita. Silti sekin on vain tavallinen ihminen lähtökohtaisesti.

Ja siihen vierelle kun laittaa tavallisen nössö-ihmisen ja toimistotyöntekijän kuten mut. Mutta ei mun tarvitse jäädä nössö-ihmiseksi. Mulla voi olla sellainen energia ja ylpeys kuin Nina Hagenilla. Rohkeus vetää omaa showta. Mulla voi olla.

Write a comment

Comments: 0